Win-actie “Toverdruppels” op Facebook

Momenteel loopt een wedstrijd op Facebook, waarbij je kans maakt op een exemplaar van Toverdruppels.

Toverdruppels, het prentenboek over allerlei soorten verdriet én troost, is opnieuw volop beschikbaar. Dit jaar verscheen een 4de druk mét FSC-logo, dus met de garantie dat het papier van verantwoorde herkomst is!
Ik mag van uitgeverij Abimo/Pelckmans een exemplaar verloten onder de fans. Om kans te maken, moet je het bericht over de win-actie op de pagina van Snuiter – Frimousse “leuk vinden” en delen en wie weet fladdert de tranenfee binnenkort jouw richting uit! De wedstrijd wordt op zondag 8 mei om 18u afgesloten.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Toverdruppels.

REACTIES

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *