Talismannekes van hout of zilver

Bestel een uniek en hoogstpersoonlijk juweeltje met een kindertekening van bijzondere waarde.

Op basis van de (kinder)tekening die jij naar Talismanneke stuurt, zorgen wij voor een unieke geluksbrenger – een “talismanneke”.

De tekening wordt met de hand gegraveerd in een stukje hout of zilver zodat je het als hanger -als talisman- kan dragen.

In hout

Het gebruikte hout is snoeihout (dus 100 % hernieuwbaar). Je kan eventueel ook zelf een stuk hout ter beschikking stellen. Dit kan een extra emotionele meerwaarde bieden, bijvoorbeeld wanneer een hangertje wordt gemaakt van een houten gebruiksvoorwerp van een dierbare persoon, een boom waar hij of zij graag onder zit / zat…

Het gaat om een uniek en handgemaakt kunstwerkje, dus je moet wel op 4 tot 6 weken leveringstijd rekenen.

PortretMama

Snuiter hangerHeeft Snuiter helemaal je hart gestolen, dan kan je ook vragen naar een Snuiter-hangertje…

Houten hangertje: 40 €

 

 

In zilver

Voor een nog exclusiever talismanneke, kan je ook kiezen voor een uitvoering in zilver. Juwelen collectie

Samen met juwelenontwerpster Katrien Cambré zorgen we ervoor dat je een juweeltje krijgt dat helemaal tegemoet komt aan jouw wensen. Je bepaalt mee de vorm (rechthoekig, rond of volgens contour) en de afwerking (mat of glanzend).

De hangertjes zijn ook een originele attentie voor een lieve meter of peter en vertel hen er dan meteen bij dat  met de aankoop van dit cadeautje vzw Talismanneke wordt gesteund.

Bedeltje egelBedeltje aan ritsOpnieuw geldt dat het om een uniek en handgemaakt kunstwerkje gaat, met een levertijd van ongeveer 4 tot 6 weken.

De prijs van zo’n juweeltje wordt mede bepaald door de zilverprijs en de grootte, maar reken toch op ongeveer 120 € (en voor dat bedrag steun je dus ook de vzw!)

Neem vrijblijvend contact voor meer info!