Archieven: Activiteit

Quiz voor Talismanneke in Denderleeuw

Quiz in Denderleeuw ten voordele van Talismanneke. Aanvang zaterdag 12  november 2022, Hof ter Leeuwe, Dorp 16A, 9470 Denderleeuw. Maximum vijf personen per ploeg. 10 euro per ploeg. Inschrijven via Stark@telenet.be met vermelding van een ploegnaam.
Lees meer…

Inhuldiging Snuiterboom

Eindelijk is het zover… op woensdag 28 september wordt de Ginkgo biloba van het Brusselse Egmontpark omgetoverd tot de enige, echte Snuiterboom – een troostpunt voor iedereen die het nodig heeft en in het bijzonder voor kinderen die een naaste hebben die ernstig ziek is. Deze inhuldiging wordt samen met de Stad Brussel georganiseerd in aanwezigheid van Schepen voor Groene Ruimten El Ktibi. We klinken graag samen met alle Snuiter-vrienden op dit plechtige moment! Iedereen is van harte welkom om 14u in het Egmontpark te Brussel… De Snuiterboom is laureaat bij de wedstrijd “Boom van het Jaar” en je kan
Lees meer…

Tranenfeetjes van verbondenheid

Op 16 december vindt bij Link = Brussel vzw de eerste workshop plaats “Tranenfeetjes van verbondenheid” (met financiële steun van VGC) waarbij kansarme vrouwen in het kader van “Pimp je vaardigheden” tranenfeetjes knutselen die later verstuurd worden in een troostpakketje (info over de troostpakketjes: https://talismanneke.be/2014/…/tranenfeetje-komt-naar-je-toe/). De tweede workshop staat gepland voor woensdag 6 januari 2015. De workshop is enkel toegankelijk voor de vrouwen die deelnemen aan het traject “Pimp je vaardigheden”.
Lees meer…