Agenda

Activiteiten

Voorleesmoment uit Snuiterboeken
22 september 2021, 14:00 - 16:00 | Sint-Martens-Latem

Voorleesmoment voor kinderen uit Snuiterverhalen van Talismanneke. Gedurende de belevingsweek van Villa Zomernest kan je komen proeven van ons aanbod en kennismaken met onze werking. Het wordt een middag vol verhalen en fantasie. De kinderen worden verder meegenomen in hun fantasie en verhalen. Vooraf inschrijven verplicht via https://villazomernest.be/

Lees meer...
Snuiterboom
9 september 2021, 12:45 - 14:15 | Brussel

Impulswandeling voor leerkrachten

Lees meer...
Enquête ‘Rouwen op de basisschool’
5 januari 2021, 00:01 - 17 februari 2021, 23:59 |

Tot en met woensdag 17 februari 2021.

Praktijkgericht onderzoek door de Co-hogeschool Odisee bij de leerkrachten, zorgcoördinatoren, directies… uit Kleuter-, Lager- en Buitengewoon Onderwijs.

Vanuit de binnengekomen antwoorden wil de vzw Talismanneke het nieuwe project ‘Snuiters schatkist’ afstemmen op de noden van de school in het omgaan met verlieservaringen en verdriet van kinderen.

Een tiental minuten is de gemiddelde antwoordtijd. Met één klik zit je zo in de enquête.

Bedankt om deel te nemen. Bedankt om te delen.

Lees meer...
Studiedag Richtlijn Euthanasie
18 februari 2020, 09:00 - 16:30 | Assebroek

Naar aanleiding van het verschijnen van een richtlijn voor euthanasie voor hulpverleners in Vlaanderen zet vzw Heidehuis een studiedag op in samenwerking met 4 hogescholen (Howest, Vesalius, ZoWe en Vives) uit de regio waar de richting verpleegkunde aangeboden wordt.

Tijdens de studiedag wordt er lang stil-gestaan bij de juridische aspecten rond euthanasie, want er blijken toch zaken voor interpretatie vatbaar. Juriste mevrouw Sylvie Tack maakt het publiek hierin wegwijs en neemt ook ruim de tijd om vragen te be-antwoorden. In de namiddag hebben Dr. Niek Vervaeck, Veerle Coupez (verpleegkundige) en Griet Gobyn (psycholoog) het over de rol van de verschillende disciplines bij een euthanasie. Het ganse traject, van vraagstel-ling tot eventuele uitvoering komt aan bod. De bijdrage van de arts, de verpleegkundige en andere zorgverstrekkers in de verschil-lende fases wordt dus ook belicht.

Klik verder voor het volledige programma of om in te schrijven.
Ken je mensen die geïnteresseerd zouden zijn in deze studiedag? Laat het hen zeker weten!


Talismanneke zal er zijn. Mét een boekenstand, waarvoor we vzw Heidehuis heel dankbaar zijn. Want als er over euthanasie gesproken wordt kan “Een warm dekentje”, het laatste prentenboek dat Nathalie schreef, niet ontbreken.

Lees meer...
Rockabilly Night tvv Talismanneke
30 november 2019, 20:30 - 1 december 2019, 01:00 | Velzeke


De Bakero Friends organiseren elk jaar een activiteit t.v.v. De warmste week. Dit mooie initiatief kwam er na het overlijden van onze goede vriend Jeroen De Backer.

Waarom ze Talismanneke ondersteunen?
“Wij hebben met de Bakero Friends o.a. rouwkoffers gemaakt met als doel kinderen te helpen om te gaan met rouw & verlies en hen een taal aan te reiken om met gevoelens om te gaan. De projecten en boeken van Talismanneke sluiten hier perfect bij aan.”

Wij zijn de vzw Bakero Friends dan ook heel dankbaar!
Wil je nog eens de benen los slaan?
Kom dan zeker naar Velzeke!

Lees meer...
Concerttournee “Verre van Weg”
10 september 2019, 20:00 - 8 december 2019, 15:30 |

Via de Gezinsbond kregen we informatie over dit concert. Onze vzw Talismanneke zit niet in de organisatie. Dit neemt niet weg dat we dit initiatief van harte ondersteunen en graag willen delen met ons publiek. Als geen ander weten we dat verlies, verdriet en rouw bespreekbaar maken o-zo-belangrijk is. Deze concerttournee willen dan ook niet aan jullie neus laten voorbij gaan.

Van september tot december organiseert de Gezinsbond een concerttournee met Mira.
Deze zangeres verliest in 2014 haar ongeboren dochtertje. Geconfronteerd met de moeizame omgang van onze samenleving met rouw en geïnspireerd door de troost van muziek, maakt ze dit concert voor de Gezinsbond. ‘Verre van Weg’ is een reis langs muzikaal erfgoed van onze planeet. We (her)ontdekken een schat aan liedjes, die toont hoezeer wij mensen -doorheen tijd en ruimte- muzikaal uiting willen geven aan de liefde voor wie er niet meer is.

Vooraf wordt een montage geprojecteerd van ritueelbegeleider Caroline Meerschaert, met getuigenissen over de ervaring van het verlies van een kind rond de geboorte. Na elk concert (met uitzondering van Diest) stellen de partners (Berrefonds, Boven de Wolken, Met Lege Handen, Fara, Sterrenkinderen, Lost&Co, Cocona) zichzelf voor op de verschillende stands en kan men met hen in gesprek gaan.

Lees meer...
Workshop op Pastorale Impulsdag
13 september 2018, 08:15 - 16:00 | Heverlee

***Geannuleerd om gezondheidsredenen***

Op de impulsdag op donderdag 13 september wordt het jaarthema voor het basisonderwijs aangekondigd. Het nieuwe jaarthema wordt ‘Stap je mee?’ De inhoudelijke uitwerkingen gebeuren via voeten en schoenen.

Nathalie Slosse van vzw Talismanneke zal in de voor- en namiddag een workshop verzorgen:

“In de schoenen van een ander: prentenboeken laten je meeleven”

In bijna elke klas zitten kinderen die te maken krijgen met tegenslag en verlies. Voor klasgenootjes die zelf het geluk hebben gespaard te blijven van ellende, kan het best moeilijk zijn om het standpunt van de ander aan te nemen. Onwetendheid en onbegrip kunnen dan leiden tot pesterijen. Empathie is als een vaccin tegen pesten.

In deze werkwinkel stelt Nathalie haar eigen prentenboeken voor, die diverse rouwthema’s behandelen en reikt ze suggesties en waardevolle ideeën aan om gevoelige onderwerpen bespreekbaar te maken en zo met de hele klas te werken aan empathie.

 

Lees meer...
Auteurslezing in Vrije Basisschool Libos
5 maart 2018, 13:00 - 15:00 | Lippelo

Vertelling met kamishibai van één van de prentenboeken van Nathalie Slosse bij kleuters en kinderen van 1ste en 2de leerjaar.

(niet toegankelijk voor externen)

 

Lees meer...
Auteurslezing bij Odisee Aalst
11 januari 2018, 09:00 - 11:00 |

Voor de studenten derde jaar Bachelor Lager Onderwijs wordt in het kader van de module Zorgzame school een lezing verzorgd door Nathalie Slosse over hoe prentenboeken kunnen helpen moeilijke onderwerpen bespreekbaar te maken.

De lezing is enkel bedoeld voor de studenten.

Lees meer...
Signeersessie op de boekenbeurs 2017
4 november 2017, 11:00 - 13:00 |

Grijp de kans om de auteur van de Snuiter-boeken te ontmoeten tijdens de signeersessie op de Antwerpse boekenbeurs. Alle info op de site van de boekenbeurs:

http://www.boekenbeurs.be/auteur/nathalie-slosse

Lees meer...
Signeersessie op boekenbeurs
2 november 2017, 11:00 - 2 november 2017, 13:00 |

Grijp de kans om de auteur van de Snuiter-boeken te ontmoeten tijdens de signeersessie op de Antwerpse boekenbeurs. Alle info op de site van de boekenbeurs:

http://www.boekenbeurs.be/auteur/nathalie-slosse

Lees meer...
Auteurslezing voor volwassenen Eeklo
18 oktober 2017, 17:00 - 18:30 | Eeklo

In het AZ Alma verzorgt auteur Nathalie Slosse een voordracht over hoe kinderen – o.a. met behulp van prentenboeken – kunnen betrokken worden bij ziekte en overlijden van een naaste. Ze vertelt daarbij over haar eigen ervaring met borstkanker, toen haar kinderen nog erg klein waren.

De lezing staat open voor iedereen, maar in het bijzonder voor leerkrachten kleuter- en lager onderwijs, voor- en naschoolse opvang, psychologen, rouwconsulenten, verpleegkundigen, pediaters,… uit de regio van het Meetjesland.

Lees meer...
Auteurslezing voor kinderen Eeklo
18 oktober 2017, 14:00 - 15:00 | Eeklo

In de bibliotheek van Eeklo zal auteur Nathalie Slosse vertellen en voorlezen uit “Grote Boom is ziek”.

Lees meer...
(geannuleerd) Nascholing GO! Grote thema’s voor kleine kinderen
12 oktober 2017, 09:15 - 12:15 | Brussel

Niemand vindt het leuk om aan tegenslag te denken en kinderen beschermen we liefst voor negatieve emoties. Het vraagt lef om moeilijke thema’s als ziekte, verdriet en rouw bespreekbaar te maken.

Met een schatkistje vol tools en ideeën om kinderen te leren omgaan met (huidige of toekomstige) tegenslagen, helpen we jou op weg.

Voor wie:

Kleuterleraren
Leerkrachten 1e leerjaar
CLB medewerkers

! Wegens gebrek aan inschrijvingen besloot GO! op 21 september deze nascholing af te lassen!

Lees meer...
Voorlezen in BS Park te Aalst
24 maart 2017, 09:30 - 11:30 |

Auteur Nathalie Slosse leest voor en vertelt over “Grote Boom is ziek” bij de kinderen van het 2de leerjaar van Basisschool Park in Aalst.

Lees meer...
Animatie Bib Harelbeke i.k.v. Jeugdboekenmaand
14 maart 2017, 09:00 - 14:00 |

Schoolanimatie in de bibliotheek van Harelbeke rond het prentenboek “Toverdruppels”.

De bibliotheek ontvangt achtereenvolgens 4 groepen kinderen die binnen de muren van de bibliotheek kunnen komen luisteren naar een verhaal van Snuiter en de tranenfee verteld door de auteur van het boek. Deze animatie is niet toegankelijk voor buitenstaanders.

toverdruppels_kamishi

Lees meer...
Animatie in Don Bosco i.k.v. Jeugdboekenmaand
10 maart 2017, 09:00 - 12:00 |

Vertelling met kamishibai met creatieve activiteit achteraf rond “Archibal de Boekenworm” voor de kinderen van BULO Don Bosco in Halle.

Dit is een schoolanimatie, die niet open staat voor buitenstaanders, maar het verhaal van Archibal kan je zelf ontdekken op www.archibal.be

coverArchibal

Lees meer...
Lezing bij vrijwilligers netwerk Palliatieve Zorg
7 maart 2017, 13:30 - 15:00 | Diksmuide

Netwerk PZWVLIn de lezing wordt aandacht besteed aan rouwzorg op maat van kinderen, met veel inspiratie om zelf aan de slag te gaan rond dit thema of gezinnen op weg te helpen in hun omgang met kinderen. Er is gelegenheid tot het inkijken van materialen.

De lezing is enkel bestemd voor vrijwilligers verbonden aan palliatieve thuiszorg in West-Vlaanderen.

Lees meer...
Materialenbeurs CHi
12 december 2016, 12:00 - 13:30 | Mechelen

In de marge van het congres van het Cédric Hèle instituut wordt tijdens de middag een materialenbeurs georganiseerd om alle (creatieve) initiatieven binnen de psychosociale oncologie voor te stellen ter inspiratie van de zorgverleners.

Lees meer...
Expo bij viering 5 jaar Huis van Troost
12 november 2016, 13:00 - 12 november 2016, 16:00 | Gent

Talismanneke zal  aanwezig zijn bij de viering van 5 jaar Huis van Troost in Gent om het materiaal voor te stellen.

Info op pdf flyer

Lees meer...
Auteurspodium Boekenbeurs
31 oktober 2016, 13:00 - 14:00 |

Moeilijke onderwerpen bespreekbaar maken met jonge kinderen.

In 2007 kreeg Nathalie Slosse de diagnose van borstkanker. Sindsdien gebruikt ze haar creativiteit en wilskracht om door middel van prentenboeken moeilijke thema’s bespreekbaar te maken met jonge kinderen.

 

Lees meer...
Nascholing GO: Grote thema’s voor kleine kinderen
20 oktober 2016, 09:00 - 12:00 | Brussel

Navorming voor leerkrachten kleuter- en lageronderwijs:

Niemand vindt het leuk om aan tegenslag te denken en kinderen beschermen we liefst voor negatieve emoties. Het vraagt lef om moeilijke thema’s als ziekte, verdriet en rouw bespreekbaar te maken. Met een schatkistje vol tools en ideeën om kinderen te leren omgaan met (huidige of toekomstige) tegenslagen, helpt vzw Talismanneke je op weg.

Doelstellingen:

  •  je kunt (proactief) omgaan met emotioneel beladen thema’s
  • je kunt adequaat inspelen op verdrietige gebeurtenissen (verschillende vormen van rouw) die in de klas leven
  • je kunt een veilig klimaat scheppen waarin ruimte is voor verdriet
Lees meer...
Inhuldiging Snuiterboom
28 september 2016, 14:00 - 15:00 | 1000

Eindelijk is het zover… op woensdag 28 september wordt de Ginkgo biloba van het Brusselse Egmontpark omgetoverd tot de enige, echte Snuiterboom – een troostpunt voor iedereen die het nodig heeft en in het bijzonder voor kinderen die een naaste hebben die ernstig ziek is.

Deze inhuldiging wordt samen met de Stad Brussel georganiseerd in aanwezigheid van Schepen voor Groene Ruimten El Ktibi. We klinken graag samen met alle Snuiter-vrienden op dit plechtige moment! Iedereen is van harte welkom om 14u in het Egmontpark te Brussel…

De Snuiterboom is laureaat bij de wedstrijd “Boom van het Jaar” en je kan nog tot 30 september je stem uitbrengen op de site van Boom van het Jaar.

Lees meer...
Moeilijke onderwerpen bespreekbaar maken met kinderen
20 september 2016, 09:00 - 12:00 |

Lezing voor derdejaarsstudenten bachelor lager onderwijs van Odisee, Campus Dirk Martens.

Lees meer...
Vorming: kinderen leren omgaan met ziekte, dood en rouw
16 maart 2016, 14:00 - 17:00 | Sint-Michiels

De jeugdboekenweek is een goede aanleiding om de bibliotheek en het documentatiecentrum van het Heidehuis (palliatieve zorg) in de kijker te zetten. Met deze vorming wil het Heidehuis scholen, studenten, vrijwilligers, professionelen en ouders die in aanraking komen met ziekte, dood en rouw de weg wijzen naar boeken en andere materialen die daarbij nuttig kunnen zijn.

Lees meer...
Brugs jeugdboekenfeest
13 maart 2016, 11:00 - 16:00 | Brugge

Op zondag 13 maart 2016 vindt het Brugs Jeugdboekenfeest plaats in het kader van de Jeugdboekenweek rond het thema “Weg van de stad”.

Auteurs, illustratoren, muzikanten en theatermensen zorgen voor een spetterende dag vol verhalen, muziek en plezier.

Nathalie Slosse verzorgt een workshop met Archibal de Boekenworm. Kom luisteren naar zijn spannend avontuur en help ons om een echt oerbos te knutselen!

Een gratis familiefeest, voor jong geweld van 6 maanden tot 12 jaar.

Archibal

Lees meer...
EPC-congres: Teach as far as you reach
4 februari 2016, 09:00 - 16:30 | Brussel

Centraal thema van dit congres is kwetsbaarheid in educatie. Hoe kan je als hulpverlener leren omgaan met de voortdurende confrontatie met gekwetste en kwetsbare personen? Hoever moet je je kwetsbaar opstellen naar patiënten en collega’s toe? Hoe kunnen collega’s en medestudenten helpen om voldoende veerkracht te blijven vinden?

Naast een reflectie over kwetsbaarheid in (educatie in) de palliatieve zorg, lichten we diverse educatiemodellen en leervormen toe in 10 creatieve en interactieve workshops.

Nathalie Slosse van vzw Talismanneke zal in de namiddag een workshop verzorgen onder de titel “Oog hebben voor jonge kinderen als een (groot)ouder palliatief is. Hoe pak je dit aan?”

Kijk voor meer info op http://www.epc-congres.be

Inschrijvingen worden afgesloten op 29 januari 2016.

Lees meer...
Vorming vrijwilligers Kom op tegen Kanker
17 december 2015, 13:30 - 16:00 | Antwerpen

Ziekte, verlies, en sterven, zijn moeilijke onderwerpen die we liever ver weg houden van kinderen. Toch blijft niemand gespaard van verdriet en is het belangrijk al vroeg te leren omgaan met slecht nieuws. Vzw Talismanneke ontwikkelt manieren om dit op een kindvriendelijke manier aan te pakken. Nathalie Slosse vertelt over haar eigen ervaring met borstkanker, haar prentenboeken en haar werk voor vzw Talismanneke.

Deze vorming is bestemd voor vrijwilligers (actief in de oncologie) van Kom op tegen Kanker.

 

Lees meer...
Tranenfeetjes van verbondenheid
16 december 2015, 09:30 - 16 december 2015, 11:30 | 1000

Op 16 december vindt bij Link = Brussel vzw de eerste workshop plaats “Tranenfeetjes van verbondenheid” (met financiële steun van VGC) waarbij kansarme vrouwen in het kader van “Pimp je vaardigheden” tranenfeetjes knutselen die later verstuurd worden in een troostpakketje (info over de troostpakketjes: https://talismanneke.be/2014/…/tranenfeetje-komt-naar-je-toe/). De tweede workshop staat gepland voor woensdag 6 januari 2015.

De workshop is enkel toegankelijk voor de vrouwen die deelnemen aan het traject “Pimp je vaardigheden”.

Lees meer...
Antwerpse boekenbeurs 2015, tweede afspraak
7 november 2015, 10:00 - 12:00 |

Op de stand van Abimo – Pelckmans op de Boekenbeurs van Antwerpen leest Nathalie Slosse voor uit één van de Snuiter boeken:  Grote Boom is ziek, Toverdruppels of Meneer Poot zoekt werk.

Voorlezen met kamishibai: 10u – 11u, nadien aanwezig tot 12u op de stand om te signeren

Lees meer...
Archibal op Rode Hond festival
5 november 2015, 14:00 - 17:00 | Leuven
Archibal de Boekenworm
Het gezelschap van een echte boekenworm saai? Vergeet het maar!
Met Archibal en Nestor valt heel wat te beleven. Ze nemen je mee op avontuur naar het oerbos en onderweg geven bomen heel wat van hun geheimen prijs. Want boeken en bomen hebben meer met elkaar te maken dan je op het eerste gezicht zou denken.
Kom je ook je boompje bijdragen aan het bos in de bib?
Voorlees- en knutselmiddag in de bib.
Lees meer...
Antwerpse boekenbeurs 2015, eerste afspraak
2 november 2015, 13:00 - 15:00 |

Op de stand van Abimo – Pelckmans op de Boekenbeurs van Antwerpen leest Nathalie Slosse voor uit één van de Snuiter boeken:  Grote Boom is ziek, Toverdruppels of Meneer Poot zoekt werk.

Voorlezen met kamishibai: 13u – 14u, nadien tot 15u aanwezig op stand om te signeren

Lees meer...
Presentatie bij Soroptimist Brussel Iris
21 oktober 2015, 19:30 - 22:30 |

Voorstelling Talismanneke op de maandelijkse statutaire vergadering van serviceclub Soroptimist Brussel Iris.

Lees meer...
Lezing op campus Dirk Martens Odisee
24 september 2015, 09:00 - 11:15 |

Lezing tijdens de module Zorgzame School op Campus Dirk Martens van Odisee (Aalst), enkel toegankelijk voor studenten.

Lees meer...
Archibal op Bio-licious
26 april 2015, 13:00 - 14:00 | Gent

Op zondag 26 april 2015 zal Bio-licious neerstrijken in het ICC in Gent, een sympathieke beurs met bio-, eco-, natuurlijke, duurzame en groene producten.

Er worden ook lezingen en workshops georganiseerd. Om 13u kan je met de kinderen komen luisteren naar het verhaal van Archibal de boekenworm. Met mooie grote illustraties in een houten vertelkastje (kamishibai) halen schrijfster Nathalie Slosse en Archibal herinneringen op aan het spannende avontuur in het oerbos…

Lees meer...
Moeilijke thema’s bespreekbaar maken bij kinderen
22 april 2015, 20:00 - 22:00 | Asse

Ziekte, zelfdoding, verlies, werkloosheid zijn moeilijke onderwerpen die we liever ver weg houden van kinderen. Toch blijft niemand gespaard van verdriet en is het belangrijk al vroeg te leren omgaan met slecht nieuws. Vzw Talismanneke ontwikkelt manieren om dit op een kindvriendelijke manier aan te pakken. Nathalie Slosse vertelt over haar eigen ervaring met borstkanker, haar prentenboeken en haar werk voor vzw Talismanneke.

Lees meer...
Creatief in beweging
12 maart 2015, 20:00 - 12 maart 2015, 21:30 | Strombeek

De 4 elementen als inspiratie om te bewegen en veerkrachtig in het leven te staan.

In deze reeks gebruiken we de 4 elementen, aarde, water, vuur en lucht, als inspiratie om te bewegen.
De kwaliteiten die we verbinden met de elementen en de associaties die we maken met de elementen inspireren om ons lichaam en onze bewegingsmogelijkheden beter te leren kennen, onze expressievaardigheid te vergroten en nieuwe mogelijkheden van bewegen te ontdekken.

Je ontdekt hoe je lichaam en je beweging kunnen ondersteunen in dagdagelijkse situaties. Bewust worden van je lichaam betekent dat je het bewust kan inzetten: om je te steunen, op andere gedachten te brengen, te ontspannen, flexibel te zijn, ruimte te creëren …

Geleide en vrije dans, oefeningen, creatieve expressie, reflectie, luisteren en delen wisselen elkaar af. In een veilig kader is er aandacht voor elk individu en de groep.

De lessen gaan niet over moeten en ook niet over het maken van opgelegde passen.

Je bent uitgenodigd om te be-leven, met en vanuit jezelf, op basis van aangereikte inhoud.
De inhoud wordt afgestemd op wat er in de groep leeft en aan wat de deelnemers zelf inbrengen.

Begeleiding door Elly Van Hiel, bewegingsanaliste en dans- en bewegingstherapeute.

Iedereen welkom (begeleiding in Frans en Nederlands mogelijk)!

Reeks van 4 avonden: 12, 19, 26 maart en 2 april ’15 van 20u tot 21u30

Prijs: de hele reeks: 60 €; 3 beutenkaart: 50 €

Inschrijvingsgeld te betalen op rek. van vzw Talismanneke: BE 70 5230 8036 9225

Lees meer...
Tweede voorleesuurtje op Boekenbeurs 2014
2 november 2014, 11:00 - 12:00 |

Op de stand van Abimo – Pelckmans op de Boekenbeurs van Antwerpen leest Nathalie Slosse voor uit één van de Snuiter boeken: Grote Boom is ziek, Toverdruppels of Meneer Poot zoekt werk. Zie ook: aankondiging op de website van de boekenbeurs.

Daarna blijft ze nog op de stand tot 14u zodat je je nieuwe prentenboek meteen kan laten signeren!

Lees meer...
Eerste voorleesuurtje op Boekenbeurs 2014
31 oktober 2014, 11:00 - 12:00 |

Op de stand van Abimo – Pelckmans op de Boekenbeurs van Antwerpen leest Nathalie Slosse voor uit één van de Snuiter boeken:  Grote Boom is ziek, Toverdruppels of Meneer Poot zoekt werk. Zie ook: aankondiging op de website van de boekenbeurs.

Daarna blijft ze nog op de stand tot 14u zodat je je nieuwe prentenboek meteen kan laten signeren!

Lees meer...
OpenBoekdagen bij Standaardboekhandel
26 oktober 2014, 14:00 - 15:00 | Brussel

Nathalie Slosse is te gast in de Standaard boekhandel op de OpenBoekdagen en zal er o.m. voorlezen uit haar meest recente prentenboek “Meneer Poot zoekt werk”.

Lees meer...
Boekenbeurs Antwerpen 2013
2 november 2013, 14:00 - 18:00 | Antwerpen

bb2013_affiche_kl_defOp zaterdag 2 november zal Nathalie Slosse aanwezig zijn op de stand van Abimo op de boekenbeurs van Antwerpen om de boeken “Grote Boom is ziek”, “Toverdruppels” én de kraakverse “Nachtwensjesautomaat” te signeren.

Lees meer...
Een zeedijk vol auteurs
4 augustus 2013, 12:00 - 18:00 | Knokke

Nathalie Slosse zal naast talrijke andere auteurs aanwezig zijn op deze ontmoetingsdag om boeken te signeren en voor te lezen uit “Grote Boom is ziek” en “Toverdruppels”.

Lees meer...
Familiedag voor kinderen van ouders met kanker
25 mei 2013, 14:00 - 18:00 | Destelbergen
communicerenkinderenDe Stichting tegen Kanker organiseert in 2013 drie familiedagen specifiek voor ouders met kanker die jonge kinderen hebben. Met informatie a.d.h.v. lezingen en infostands, maar ook met leuke kinderactiviteiten en enkele ouder/kind workshops.
Op de familiedag in Destelbergen verzorgen we Snuiters voorlees- en knutselruimte voor kindjes vanaf 3 jaar!

 

Lees meer...