Steun ons

Onze vereniging wil net als een geluksbrenger houvast bieden
aan kinderen en ouders in een moeilijke periode.

Wil je Talismanneke steunen? Dat kan!

Met een gift, groot of klein

Iedere gift is van harte welkom op onze Triodos-rekening: BE 70 5230 8036 9225 (BIC: TRIOBEBB). De vereniging is erkend door de FOD Financiën om fiscale attesten uit te reiken voor giften vanaf 40 € (in België).

DoodsbriefBij de grote momenten in het leven – een geboorte, een huwelijk, een verjaardag, maar ook bij een overlijden – kan er aan vrienden en familie gevraagd worden om Talismanneke te steunen.
Laat ons weten dat je oproept om een gift te doen voor de vzw en vraag de schenkers in de mededeling jouw naam te vermelden, zo kunnen we achteraf een mooi overzicht bezorgen aan de initiatiefnemer.

 

Met een gift voor een concreet project

In de lente van 2017 zijn we gestart met het schenkingsprogramma. Hiermee is het mogelijk om een concreet project te steunen van een partnerorganisatie, die rechtstreeks met kinderen werkt.

Vanaf eind 2020 richt het schenkingsprogramma zich op de Troostpost van de tranenfee. Talismanneke wil honderd troostpakketjes kunnen sturen naar kinderen in het ziekenhuis. Kinderen die per post een briefje, tekening of werkje sturen naar de Tranenfee, krijgen van haar een doosje Troostpost. Daarin zit een uniek handgemaakt Tranenfeetje, een tranenflesje, aangepaste woordjes van troost, enz. Voor de kinderen is alles gratis, ook de verzending.

Met een gift van 25 euro kunnen we 1 pakketje gratis bezorgen. Wie € 40 of meer overschrijft op rekening BE 70 5230 8036 9225 (BIC: TRIOBEBB) van Talismanneke met vermelding “Gift Troostpost” blijft genieten van de belastingvermindering.

Door partner te worden

Talismanneke kon in het verleden al samenwerken met een aantal partners voor de realisatie van diverse projecten. Het gaat hierbij zowel om giften in natura als in klinkende munten. Er zijn talrijke organisaties die we graag bedanken voor een vruchtbare samenwerking.

Met jouw eigen verhaal

Ook al gebruiken we graag onze fantasie, Talismanneke staat wel met beide voeten in het echte leven en dat leven is soms hard. Ervaringen van anderen lezen of zelf je eigen verhaal doen, kan soms helpen en mogelijk groeit er op termijn zelfs een nieuw project uit… Dus je helpt Talismanneke zeker ook door een getuigenis te posten!

 

Save

Save

Save