Steun ons

Onze vereniging wil net als een geluksbrenger houvast bieden
aan kinderen en ouders in een moeilijke periode.

Wil je Talismanneke steunen? Dat kan!

Met een gift, groot of klein

Iedere gift is van harte welkom op onze Triodos-rekening: BE 70 5230 8036 9225 (BIC: TRIOBEBB). De vereniging is erkend door de FOD Financiën om fiscale attesten uit te reiken voor giften vanaf 40 € (in België).

DoodsbriefBij de grote momenten in het leven – een geboorte, een huwelijk, een verjaardag, maar ook bij een overlijden – kan er aan vrienden en familie gevraagd worden om Talismanneke te steunen.
Laat ons weten dat je oproept om een gift te doen voor de vzw en vraag de schenkers in de mededeling jouw naam te vermelden, zo kunnen we achteraf een mooi overzicht bezorgen aan de initiatiefnemer.

In de lente van 2017 zijn we gestart met het schenkingsprogramma. Hiermee is het mogelijk om een concreet project te steunen van een partnerorganisatie, die rechtstreeks met kinderen werkt.

Met een actie voor de Warmste Week

Je kan Talismanneke kiezen als goed doel bij de Warmste Week en een actie opzetten om geld in te zamelen. De eerste voor het jaar 2019 staat al geregistreerd. Ben jij de volgende?

Door partner te worden

Talismanneke kon in het verleden al samenwerken met een aantal partners voor de realisatie van diverse projecten. Het gaat hierbij zowel om giften in natura als in klinkende munten. Er zijn talrijke organisaties die we graag bedanken voor een vruchtbare samenwerking.

Met jouw eigen verhaal

Ook al gebruiken we graag onze fantasie, Talismanneke staat wel met beide voeten in het echte leven en dat leven is soms hard. Ervaringen van anderen lezen of zelf je eigen verhaal doen, kan soms helpen en mogelijk groeit er op termijn zelfs een nieuw project uit… Dus je helpt Talismanneke zeker ook door een getuigenis te posten!

 

Save

Save

Save