Boekingen

Voor volwassenen

Nathalie verzorgt boeiende vormingen en lezingen voor ouders, grootouders, studenten en andere geïnteresseerden over de thema’s van haar boeken: levensbedreigende ziekte, zelfdoding, verdriet en rouw. Met verhalen uit eigen ervaring en veel praktische tips, leert het publiek deze moeilijke onderwerpen toegankelijk maken voor jonge kinderen.

Vorming: Jonge kinderen helpen na zelfdoding

Gastspreekster

Voor kinderen

Daarnaast animeert Nathalie ook graag workshops met kinderen (vanaf 3 jaar). Er kan gepraat, geknutseld, gespeeld en gezongen worden. De opbouw van de workshop is aanpasbaar volgens de wensen en noden van de organisator, maar het voorlezen van een verhaal hoort er natuurlijk altijd bij.

BoekenbeursKamishibaivertelling

Knokke3aug1knutselworkshop

Lees de reportage “Een dag in het leven van kinderboekenschrijfster Nathalie Slosse” gemaakt in oktober 2017 door de redactie van Leven (tijdschrift Kom op tegen Kanker) eerst bij een animatie in de bib en later bij een lezing in het AZ Alma in Eeklo.

 Tussenkomst in de kosten

Als organisator kan je een tussenkomst van het Vlaams Fonds der Letteren aanvragen voor een auteurslezingen. Kijk voor meer info bij het VFL.

Interesse? Contacteer ons.