De visjes van Océane in Het Nieuwsblad

Naar aanleiding van de Dag van de Nabestaanden georganiseerd door Werkgroep Verder verscheen op 29/11/2011 een mooi artikel in Het Nieuwsblad, met vermelding van het pas verschenen prentenboek “De visjes van Océane”.

Nieuwsblad29112011

Lees het volledige artikel in deze PDF.

Dit bericht is geplaatst in De visjes van Océane, Nieuws, Pers en getagd , , .

REACTIES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Één Reactie

  1. Bart Demyttenaere
    Geplaatst op 20 maart 2012 om 18:00 | Permalink

    De visjes van Océane is een invoelend en waardevol boek om het verlies na zelfdoding voor jonge kinderen bespreekbaar te maken. Dergelijke initiatieven zijn levensnoodzakelijk. Proficiat aan Nathalie! Ik wens het Talismanneke een schitterende toekomst toe!
    http://www.bartdemyttenaere.be/