3 mama’s over kanker in Psychologies Magazine

Nathalie Slosse, de schrijfster van “Grote Boom is ziek”, kon meewerken aan het dossier over mama’s met kanker in het oktobernummer van Psychologies Magazine (Vlaamse editie). Het dossier bevat getuigenissen van mama’s met verschillende vormen van kanker (naast borstkanker komen ook leukemie en huidkanker aan bod) en met kinderen in verschillende leeftijdscategorieën (peuters tot pubers). Hoe hebben zij het aangepakt om hun kinderen het slechte nieuws te brengen? Voor patiënten en naaste familieleden van kankerpatiënten die op zoek zijn naar inspiratie en getuigenissen van lotgenoten over hoe ze hun kinderen eerlijk bij de situatie betrokken, is het zeker de moeite om het volledige artikel te lezen. cover PsychologiesDaarvoor kan je terecht op de website van Psychologies Magazine via deze link.

Dit bericht is geplaatst in Grote Boom is ziek, Nieuws, Pers en getagd , .

REACTIES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *