Bon voor een extra nachtwensje!

De kaartjes om reclame te maken voor de Nachtwensjesautomaat kan je gebruiken als bladwijzer, maar ook als tegoedbon.

Beloningssystemen zijn erg populair om kinderen op te voeden. Je kan stickertjes plakken of stempeltjes zetten of je kan nachtwensjesbonnen uitdelen (ten minste als je de Nachtwensjesautomaat al in huis hebt)!

Spreek af dat je kind op een “gewone” avond maar één nachtwensje bij elkaar mag puzzelen. Door zijn bordje leeg te eten, zonder morren de tandjes te poetsen, zelf de pyjama aan te trekken,… kan hij of zij echter een extra nachtwensje verdienen. Misschien kan er in de loop van de dag wel een hele stapel kaartjes verdiend worden, die dan ’s avonds allemaal weer kunnen ingeruild worden!

Er zal al gauw “Joepie, nog een nachtwensje!” geroepen worden…

Dit bericht is geplaatst in Doe-ideetjes, Nachtwensjesautomaat, Nieuws en getagd , , .

REACTIES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *