Over bomen en boeken!

Met Archibal de boekenworm stelt Talismanneke een bijzonder project voor dat kinderen en volwassenen de link laat leggen tussen boeken en bossen. Want een boek begint bij een boom en het éne bos is het andere niet… Eindelijk wordt duidelijk waarom vzw Talismanneke zo hard ijvert voor een FSC label in al haar prentenboeken!

Talismanneke 021Op 10 februari 2014 lanceren Talismanneke en FSC België de campagne met de vrolijke boekenworm en zijn vriend Nestor officieel met een receptie. En vanaf die dag is de website www.archibal.org de vaste afspraakplaats voor iedereen die van boeken en van bomen houdt! Je vindt er veel leuk materiaal om met kinderen te werken rond lezen en duurzame keuzes maken. Een echte aanrader!

 

Dit bericht is geplaatst in Archibal, Nieuws en getagd , , , , .

REACTIES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *