Toversnoepje tegen pijn aan de buitenkant

“Wanneer ik huilend naar haar liep, omdat ik me had pijn gedaan, had mijn oma altijd een fantastisch middeltje om me gauw te laten stoppen met huilen!”

De tranenfee heeft heel wat middeltjes om pijn aan de binnenkant te verzachten, maar ook bij pijn aan de buitenkant kan wat extra aandacht en troost helpen om de traantjes snel te drogen. Grootmoeders weten altijd raad met zulke probleempjes en zo kwam Talismanneke het toversnoepje op het spoor…

Bij een harde stoot of een geschaafde knie is het handig om een toversnoepje bij de hand te hebben. Wanneer een kind in tranen bij je komt omdat het zich heeft bezeerd, haal je een heel bijzonder toversnoepje boven. Vertel erbij dat het snoepje magische kracht heeft! Het kind moet het snoepje tegen de pijnlijke plek houden tot het geen pijn meer doet en pas dan mag het snoepje worden opgegeten!

Dit bericht is geplaatst in Doe-ideetjes, Toverdruppels en getagd , , , , , .

REACTIES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *