Leeg flesje van de Tranenfee

De Tranenfee heeft een tasje bij zich met flesjes. Ze vangt er de toverdruppels van verschillende verdrietige dieren in het bos in op. Het verdriet is in veilige handen bij de Tranenfee en wat in die flesjes zit is heel bijzonder!

Na het lezen van “Toverdruppels” kunnen kinderen hun eigen flesjes vullen op papier.

Gebruik deze kleurplaat van een lege Toverfles, zodat kinderen er hun eigen invulling aan kunnen geven. Toverfles

 

Afhankelijk van de leeftijd kan het kind met veel kleurtjes toverdruppels in het flesje tekenen of de reden voor het verdriet proberen weer te geven. Waarom is Flappie verdrietig? Of waarom huilt Eekje? En natuurlijk kan ook het eigen verdriet op die manier in een flesje gestopt worden.

Dit bericht is geplaatst in Doe-ideetjes, Nieuws, Toverdruppels en getagd , , , , , , , .

REACTIES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *