Jouw actie voor Talismanneke via Music for Life

Dit jaar kan je voor het eerst centjes inzamelen voor Talismanneke met Studio Brussel – Music for Life. Heb je zin om een actie opzetten voor de warmste week?

Dat hoeft niets indrukwekkends te zijn. Je kan gewoon in je straat cupcakes verkopen, je laten sponsoren voor een sportprestatie, een voorleesmarathon houden of je kasten opruimen en een garageverkoop houden ten voordele van Talismanneke. Bedenk wat je gaat doen en registreer je actie via de website van Music for Life.

Het ingezamelde geld wordt via de Koning Boudewijnstichting op de rekening van Talismanneke gestort en zorgt ervoor dat we onze hartverwarmende projecten verder kunnen laten groeien en bloeien. Uiteraard is een rechtstreekse gift op onze rekening (BE 70 5230 8036 9225) ook van harte welkom, hiervoor kan je een fiscaal attest ontvangen wanneer de gift 40€ of meer bedraagt.

Laat je actie voor de warmste week ook nog even weten en we bezorgen graag wat promotiemateriaal!

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en getagd , , .

REACTIES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *