Vormen in de wolken

Natuurlijk is het allerleukste om zelf naar buiten te gaan en net als Snuiter allerlei vormen en dingen te zoeken in de wolken. Maar soms is het gewoon niet het juiste weer om wolken te kijken of kan je om een andere reden niet naar buiten. Dan kan je nog altijd een wolkenspelletje spelen, binnen, op papier.

Neem een blauw blad papier om de mooie blauwe lucht voor te stellen en knip willekeurige vormen uit wit papier (of lappen witte vilt). Nu kan er gepuzzeld worden om een bepaalde vorm te kunnen maken of leg zomaar wat stukjes op het blauwe papier en kijk of je daar iets in kan ontdekken… Het is nooit verkeerd, want jouw fantasie is de baas!

Dit bericht is geplaatst in Doe-ideetjes, Toverdruppels en getagd , , .

REACTIES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *