Snuiter in het ziekenhuis?

Hier en daar nemen ziekenhuizen het initiatief om een kinderhoek in te richten, waar kinderen van kankerpatiënten kunnen komen spelen en gelegenheid krijgen om hun zorgen te uiten. Voor ziekenhuizen die op zoek zijn naar een leuke aankleding van die kinderhoek, werkten we een voorstel uit om wanddecoraties aan te brengen geïnspireerd op “Grote Boom is ziek”. Deze illustraties zullen kinderen aanspreken en daardoor wordt het soms makkelijker om met hen in gesprek te gaan over de ernstige ziekte van hun naaste (ouder, grootouder, broer, zus…).

Er kan ook gezorgd worden voor een blaadjespad, waardoor de weg naar het betreffende lokaal nog makkelijker kan gevonden worden.blaadjespad

Heeft u interesse in dergelijke Snuiter-decoraties? Neem gerust vrijblijvend contact op.

Dit bericht is geplaatst in Grote Boom is ziek, Nieuws en getagd , , , .

REACTIES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *