Getuigenis op Family Hope

Waar kan je terecht als je met vragen zit over borstkanker en vruchtbaarheid? Daar wil de website www.familyhope.be een antwoord op bieden.

Jaarlijks worden in België enkele honderden vrouwen jonger dan 40 jaar door borstkanker getroffen. Velen onder hen vernemen dat ze borstkanker hebben wanneer ze de wens koesteren om een gezin te stichten of hun gezin uit te breiden.
Family Hope heeft als doel patiënten, hun naasten en artsen informatie te verschaffen rond de verschillende mogelijkheden om  de vruchtbaarheid tijdens een borstkankerbehandeling te waarborgen. Op de website www.familyhope.be is alle informatie duidelijk terug te vinden.

Toen Nathalie Slosse, de drijvende kracht achter Talismanneke, in 2007 te horen kreeg dat ze borstkanker had, was naar haar gevoel haar gezin nog niet “af”. Het idee dat er mogelijk geen broertje of zusje meer bij zou komen voor haar zoon, was één van de vele zorgen waarmee ze in die periode af te rekenen had. Precies daarom vond ze het nuttig en belangrijk om mee te werken aan het project Family Hope om haar ervaring te delen en zo lotgenoten te informeren (klik hier om haar volledige getuigenis te bekijken).

Dit bericht is geplaatst in Grote Boom is ziek, Nieuws en getagd , , , .

REACTIES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *