Bestralingszonnetjes

Marleen liet ons weten dat zij en de kinderen (3 en 5) nu papa ziek is, erg veel hebben aan de boeken van Snuiter en Grote Boom en ze heeft zelf ook een mooi idee uitgewerkt om samen met de kinderen de bestralingen te tellen. Hieronder een stukje uit haar mail en de zonnetjes lachen je toe op de foto:

Op dit gebied is er weinig te vinden voor de jongere leeftijden, ook de tips achterin het boek van “Grote Boom is ziek” zijn erg fijn. Wij hebben zonnen gemaakt en na elke bestraling mochten de kinderen een straal eraan plakken. We hebben een mooie plek in huis voor de zonnen, een foto van hun vader in de regenboog, tekeningen en alle kaarten…
Nu gaan we een lego monster maken voor de resterende chemokuren en rustdagen.zonnetjes en regenboog
Dit bericht is geplaatst in Doe-ideetjes, Grote Boom is ziek, Nieuws, Toverdruppels en getagd , , , , , , , .

REACTIES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *