Vertaalrechten verkocht aan China

Terwijl de Boekenbeurs in Antwerpen nog op volle toeren draait, hebben we een heel fijn nieuwtje gekregen: binnenkort zullen ook Chinese kindjes de kans krijgen om kennis te maken met Snuiter en zijn vriendjes, want de vertaalrechten van de 3 beschikbare titels (Grote Boom is ziek, Toverdruppels en Meneer Poot zoekt werk) werden verkocht aan een Chinese uitgever.

Of ze het aan de andere kant van de wereld ook zullen uitgeven in de vorm van kamishibai – het Oosterse (!) verteltheater – weten we niet, maar ondertussen gebruiken wij dit vertelkastje graag om de kinderen op de boekenbeurs de verhaaltjes te vertellen!

Boekenbeurs2nov2015

 

Dit bericht is geplaatst in Grote Boom is ziek, Meneer Poot zoekt werk, Nieuws, Toverdruppels.

REACTIES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *