Verwacht: De wensbloem

We zijn bijzonder trots op het nieuwe Snuiter-boek dat in maart van dit jaar zal verschijnen.

“De wensbloem” is het vierde verhaal rond het figuurtje Snuiter en gaat over de ontreddering die volgt na een onverwacht overlijden van een vriend, een heel andere situatie dan wanneer iemand na een slepende ziekte overlijdt (daarvoor werd in 2015 “Afscheid van Grote Boom” gemaakt als aanvulling op “Grote Boom is ziek”).

Korte samenvatting van het verhaal:

Amper Iedereen is verdrietigeen paar dagen na Kago’s verjaardagsfeest gebeurt er een vreselijk ongeluk. Snuiters vriend was op het verkeerde moment op de verkeerde plek en nu is hij dood. Plots moet het leven verder zonder Kago en dat valt niet mee voor zijn vrienden. Door het ongeluk kijkt Snuiter anders naar de dingen om hem heen. Hij is bang om te gaan slapen en vraagt zich af of het misschien mis ging door de wensbloemen die hij Kago voor zijn verjaardag gaf? Gelukkig brengt de wijze Oehoe raad…

Volgens het vaste recept zal ook dit boek achteraan een praktisch luik hebben met inspiratie om jonge kinderen te leren omgaan met de dood. doepagina

Dit bericht is geplaatst in De wensbloem, Nieuws.

REACTIES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *