Eervolle vermelding in Knack

In het weekblad Knack van 13 juli staat een groot interview met standup comedian Wouter Deprez, wiens vrouw momenteel in behandeling is voor borstkanker. Op de vraag hoe hij het vertelde aan hun 2 zoontjes, antwoordt hij: “Openheid is de boodschap, duidelijk zijn. Ik merk dat er bij kinderen minder gewicht op drukt. En je hebt boekjes die dat op kindniveau mee uitleggen: Radio Robbie, over bestraling, en Chemo Casper, of Grote boom is ziek, over een boom die moet worden behandeld omdat er houtwormpjes onder zijn schors zitten.”
Het is fijn om te lezen dat Snuiter en Grote Boom het gezin hebben kunnen helpen en we wensen hen nog veel moed en energie om de behandeling te doorstaan.Wouter Deprez

Dit bericht is geplaatst in Grote Boom is ziek, Nieuws, Pers en getagd .

REACTIES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *