Afscheid van Grote Boom bij uitvaart

Afgelopen zomer vernamen we het overlijden van Martine Capet (3 juni 2016) en Didier Dumontier (30 juli 2016), na een moedige strijd tegen kanker. In deze 2 families werd afscheid genomen van deze geliefde mensen met een bijzondere rol voor “Afscheid van Grote Boom”. Toen de ziekte voor het eerst bij hen was opgedoken hadden ze  “Grote Boom is ziek” gebruikt om de kinderen duidelijk te maken wat er aan de hand was, nu kon “Afscheid van Grote Boom” helpen bij de uitvaart.

Ons oprecht medeleven gaat naar de familie en nabestaanden van Martine en Didier. 

Bovendien willen we de familie van mevrouw Capet danken voor het zeer gewaardeerde gebaar om in plaats van bloemen en kransen financiële steun voor vzw Talismanneke te vragen aan vrienden, familie, kennissen en klanten van Huis Capet, een lingeriezaak in Marke.

 

Dit bericht is geplaatst in Afscheid van Grote Boom, Nieuws.

REACTIES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *