Grote Boom is ziek voortaan ook in het Engels

Vandaag werden in Brussel de auteursexemplaren afgeleverd van de Engelstalige versie van “Grote Boom is ziek”. Jessica Kingsley Publishers geeft het verhaal met doe-ideeën uit onder de titel “Big Tree is sick” met als hoofdpersonage de kleine Snibbles. Storypage Big Tree

JKP heeft de wereldwijde rechten voor deze Engelse versie verworven en het boek is voortaan dus te koop van de UK tot in Canada en van Australië tot in de USA. We zijn heel benieuwd hoe het boek zal onthaald worden en of er -net zoals voor de originele versies in het Nederlands en Frans- herdrukken zullen volgen.Big Tree is sick in hands of NS

Dit bericht is geplaatst in Grote Boom is ziek, Nieuws.

REACTIES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *