“Per ongeluk” op Omroep Max

Het recent verschenen prentenboek “Per ongeluk” kwam op de Nederlandse televisie (Omroep Max)! ‘Tijd voor Max’ had op donderdag 23 maart 2017 Mary Mijnlieff te gast in de uitzending. De aanleiding om haar in de studio te vragen, was het verschijnen van het prentenboek “Per ongeluk”. Mary veroorzaakte als meisje van 6 een ernstig ongeluk met de fiets. Zij heeft sindsdien een heel parcours afgewerkt. Ze is leerkracht, orthopedagoog, EMDR therapeut en heeft een eigen praktijk in Amsterdam: www.rouwverwerking-kinderen.nl

Mary heeft actief meegewerkt bij de voorbereiding aan het prentenboek over onbedoeld schuldig zijn. Het boek werd aan haar opgedragen “Als troost voor het meisje van toen en uit respect voor de sterke dame van nu”.

Het is mogelijk om de uitzending van Tijd voor Max opnieuw te bekijken via deze link. Het stukje over het boek en het verhaal van Mary vind je vanaf 11:40.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Per ongeluk, Pers en getagd , , , .

REACTIES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *