’t Vergeet-me-nietje: tijdschrift OVOK

Ouders van een Overleden Kind (OVOK) heeft een driemaandelijkse tijdschrift: ‘t Vergeet-mij-nietje. Dit tijdschrift schept een extra verbondenheid tussen mensen die dezelfde pijnlijke ervaring meemaakten. Het is een veelzijdig tijdschrift, je leest er o.a. ervaringen en verhalen van lotgenoten, interessante artikels rond een welbepaald thema, prachtige dichtkunst, nieuws vanuit de vereniging en uit de provincies en andere praktische informatie, boekbesprekingen, een rubriek voor de kids en nog veel meer …

“De wensbloem”, ons prentenboek over een onverwacht overlijden, heeft een plekje gekregen in hun kennismakingstijdschrift, dat je ook online kan bekijken:
http://ovok.be/kennismakingstijdschrift.html

Dit bericht is geplaatst in De wensbloem, Nieuws, Pers.

REACTIES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *