Vouw- en rouwboekjes te koop in Nederland

Ouders, therapeuten en leerkrachten uit Nederland die één van de zakboekjes “Océane en haar visjes” of “Afscheid van Grote Boom” willen kopen om kinderen te begeleiden in hun rouwproces kunnen voortaan terecht bij Op zijn plek.

Er is heel veel leuks te ontdekken in deze online winkel vol duurzaam en origineel buitenspeelgoed en binnenspeelgoed waarmee kinderen echt nog op onderzoek uitgaan, avonturen beleven en de wereld ontdekken. Talismanneke is dan ook heel blij dat net deze winkel enthousiast reageerde op een voorstel tot samenwerking.

Onze vouw- en rouwboekjes werden uitgegeven in eigen beheer en zijn niet te koop in de boekhandel. Dit in tegenstelling tot de andere prentenboeken die via de reguliere boekenwinkel makkelijk te verkrijgen zijn. Door voortaan samen te werken met deze webshop in Nederland sparen we verzendingskosten uit (want het versturen naar Nederland kwam vaak duur uit). Maar we hopen vooral dat de boekjes nog beter hun weg vinden naar kinderen die net dat steuntje extra nodig hebben om om te gaan met hun verlies.

 

Dit bericht is geplaatst in Afscheid van Grote Boom, De visjes van Océane, Nieuws en getagd , , .

REACTIES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *