De Nachtwensjesautomaat op de boekenbeurs

Op zaterdag 2 november waren de makers van de Nachtwensjesautomaat aanwezig op de Antwerpse boekenbeurs, op de stand van uitgeverij Abimo. Voor de gelegenheid hadden Nathalie Slosse en illustratrice Lucy Elliott hun slaapmuts opgezet en hun mooiste pyjama aangetrokken.

Bij het uitdelen van de kaartjes en het demonstreren van hoe die automaat nu precies werkt, werden ze vakkundig bijgestaan door een heel schattig meisje dat toevallig ook in pyjama aanwezig was…IMG_6437

Meer informatie over dit nieuwste project van Talismanneke dat bovenal een gelukkige glimlach op de kindergezichtjes wil toveren voor ze gaan slapen, lees je hier.

Dit bericht is geplaatst in Nachtwensjesautomaat, Nieuws en getagd , , , .

REACTIES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *