Recensie in Vakblad Uitvaart

In de boekenrubriek van het laatste nummer van 2015 van het Vakblad Uitvaart verscheen een korte recensie van “Afscheid van Grote Boom”. De boekenrubriek wordt geschreven door Daan Westerink; zij is zeker in Nederland een referentie als het gaat om verlies en rouw.

Onder de titel “Als je niet meer beter wordt” wordt kort geschetst hoe “Afscheid van Grote Boom” tot stand is gekomen.

Recensie in Vakblad Uitvaart

In het eerste nummer van 2016 van hetzelfde Vakblad, kreeg het “Troostboekje voor kinderen” nog een vermelding op de pagina Noviteiten, deze keer met foto erbij. Noviteiten februari 16 VakbladUitvaart

Geïnteresseerden vinden alle (bestel)info terug op de projectpagina van dit zakboekje.

Dit bericht is geplaatst in Afscheid van Grote Boom, Nieuws, Pers en getagd , , , .

REACTIES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *