Bijzonder bewaardoosje van oude cassettehoes

De hoezen van koopvideo’s kunnen gemakkelijk worden omgetoverd tot een bijzonder bewaardoosje met tastbare herinneringen aan een overleden dierbare. Nu videobanden massaal worden afgevoerd, is het het ideale moment om de stevige dozen een nieuwe bestemming te geven. Vraag maar eens rond bij familie of vrienden of ze geen videocassettes meer hebben liggen of misschien vind je er voor een paar centen in de kringloopwinkel.

De plastic folie laat toe om de doos heel makkelijk te versieren op een flexibele manier. Er kan een mooie tekening ingeschoven worden, maar net zo goed een collage met foto’s of gedroogde bloemen. In de doos kunnen kinderen allerhande herinneringen bewaren die voor hen waardevol zijn: foto’s, een juweeltje, een zakdoek met het parfum van de overledene, maar ook het rouwprentje en het zakboekje “Afscheid van Grote Boom” kunnen er een plaats in krijgen.

Als er ook nog een klein pakje kleurpotloodjes bij zit, hebben ze alles bij de hand om vrienden en familie te praten over de overledene en vervolgens te vragen om nog iets toe te voegen aan hun persoonlijke bloemenslinger.   videohoes wordt bewaardoosje

Dit bericht is geplaatst in Afscheid van Grote Boom, Doe-ideetjes, Grote Boom is ziek, Nieuws en getagd , , , , , .

REACTIES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *