Een boomzakje helpt in het rouwproces

Het grote verdriet om het verlies van haar levensgezel en de papa-figuur voor haar dochter maakte Nathalie op verschillende manieren bespreekbaar. Ze lazen samen “Toverdruppels” en konden zich helemaal herkennen in het gevoel dat door de tranenfee beschreven wordt als pijn aan de binnenkant. Maar ze bedacht ook een origineel concept om zowel voor zichzelf als voor haar dochtertje een plek te maken om haar partner Niko te blijven gedenken. Het idee van een boomzakje of liefdestasje kan insprirend zijn voor anderen die geconfronteerd worden met het overlijden van een geliefd persoon. Een beschrijving van het creatieve idee is te lezen in haar getuigenis.

Dit bericht is geplaatst in Afscheid van Grote Boom, De visjes van Océane, Doe-ideetjes, Grote Boom is ziek, Nieuws, Toverdruppels en getagd , , , , , .

REACTIES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *