Rouwkamp van Missing You

Els, één van de organisatoren van het rouwkamp van Missing You (zomervakantie 2016) gaf na het kamp feedback over de prentenboeken rond rouwverwerking van Talismanneke en de geschonken exemplaren van “Afscheid van Grote Boom”:

“In een leeshoek konden de kinderen zelfstandig een boek lezen. Daar trokken ze zich terug om af en toe eens tot rust te komen. Ieder kind onder de 12 jaar kreeg het plooiboekje van Grote Boom cadeau. Hier waren ze erg enthousiast over. Ik zag ze regelmatig kleuren op de achterkant. Ze lazen het verhaal ook aan elkaar voor. Ze keken met veel bewondering naar de mooie tekeningen. Het was fijn dat we hen dit cadeau hebben kunnen doen en dat ze dit thuis samen met mama of papa nog konden bekijken. Het kan een aanknopingspunt zijn voor een gesprek. Dat hopen we althans.”
Dit bericht is geplaatst in Afscheid van Grote Boom, Getuigenis, Nieuws en getagd , .

REACTIES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *