Flyers over het vouw- en rouwboekje Océane

Talismanneke verzorgde een nieuwe uitgave van het verhaal over Océane en haar visjes. Het kan kinderen die geconfronteerd worden met een zelfdoding helpen in hun rouwproces. Bij de nieuwe uitgave werd gekozen voor een volledig nieuwe vormgeving. “Océane en haar visjes” is een vouw- en rouwboekje in zakformaat, geschikt voor kinderen tot 12 jaar. Je leest er hier meer over.

Met de middelen uit het Rode Neuzenfonds konden we ook (tweetalige) flyertjes laten drukken om dit materiaal bekend te maken bij de diensten en personen die in contact komen met families waar recent een overlijden als gevolg van een zelfdoding plaatsvond.

Wil je helpen bij de bekendmaking van het vouw- en rouwboekje? Vraag dan zeker een stapeltje flyers aan. Indien gewenst, sturen we ook een inkijkexemplaar van het boekje mee.

De flyers kunnen bijvoorbeeld ook discreet bij de infofolders gelegd worden in een wachtkamer, want soms zoeken volwassenen in alle stilte naar een manier om dit drama aan de kinderen te vertellen en kan dit boekje hen de ondersteuning en moed geven om het te doen.

Alleen met jullie hulp lukt het om dit bijzondere boekje over een taboe-onderwerp als zelfdoding op weg te helpen naar de doelgroep!

oceane-en-haar-visjes_flyer

Dit bericht is geplaatst in De visjes van Océane, Nieuws en getagd , , , .

REACTIES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *