Interview op Prentenboek.nl

Prentenboek.nl is een website voor iedereen met een passie voor prentenboeken. Niet alleen voor wie ze graag leest, maar ook voor zij die er zelf (willen) maken. Af en toe publiceert deze site ook een interview met een prentenboekenmaker (schrijver, illustrator, uitgever…). In mei 2017, ter gelegenheid van het verschijnen van het prentenboek Per ongeluk, verscheen er een interview met Nathalie Slosse op deze site.

Je leest er meer over hoe ze begon met de verhalen over Snuiter, waarom prentenboeken zo’n goed medium zijn voor Talismanneke, hoe het schrijfproces verloopt en nog veel meer…

Dit bericht is geplaatst in Grote Boom is ziek, Nieuws, Per ongeluk, Pers en getagd , , .

REACTIES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *