Toekomstige kleuterjuffen studeren af…

Artesisstudenten Het einde van het academiejaar betekent voor vele studenten een spannende tijd. Natuurlijk zijn er de examens, maar voor de afstuderenden er is ook nog de voorstelling van hun eindproject waar ze een heel jaar, vaak tussen de stages door, aan hebben gewerkt. Ook dit jaar waren er weer heel wat studenten die op de één of andere manier in hun werk gebruik maakten van de materialen van Talismanneke. Voor het eerst was er ook een studente uit de opleiding Verpleegkunde, die met “Grote Boom is ziek” aan de slag ging. Traditioneel zijn het vooral toekomstige kleuterjuffen die zich bezighouden met de uitwerking van de projecten rond levensbedreigende ziekte, zelfdoding, verdriet of bosvriendelijk papier.ThomasMorestudente

Studenten uit de opleiding kleuteronderwijzer in de Artesis Hogeschool in Antwerpen en de Thomas More Hogeschool in Mechelen leverden heel veel inspiratie op om hier bij Talismanneke verder uit te werken en ter beschikking te stellen. Wordt dus zeker nog vervolgd…! Maar voor nu alvast proficiat en heel hartelijk bedankt aan Femke, Sara, Anneliesje, Mandy, Stefanie, Melissa voor hun mooie werk!

Dit bericht is geplaatst in De visjes van Océane, Grote Boom is ziek, Nieuws, Toverdruppels en getagd , , .

REACTIES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *