Vervolg op “Grote Boom is ziek” in zakboekje

Afscheid van Grote Boom” helpt kinderen omgaan met de dood van een naaste. Het vervolg op het originele verhaal van “Grote Boom is ziek” is nu ook beschikbaar als hartverwarmend zakboekje om kinderen een hart onder de riem te steken, wanneer een bijzonder iemand uit hun omgeving ondanks de beste zorgen en een intense strijd toch aan de ziekte overlijdt.

Daarmee bestaat dit nieuwe stuk verhaal in twee bijzondere formaten: één extra groot (= aanvulling van de kamishibai-set te koop bij Abimo) en één extra klein (= het zakboekje, bestelbaar bij Talismanneke aan 5 €/ stuk).

Het zakboekje kan met zijn handige postkaartformaat vlot door kinderhandjes gekoesterd worden. Het is bedoeld als troostrijk hebbedingetje met een extra meerwaarde door de persoonlijke toets die familie en vrienden kunnen aanbrengen op de keerzijde. Lees meer over de uitwerking van dit zakboekje op de projectpagina “Afscheid van Grote Boom”.

Kamishibai Extra Einde Grote Boom is ziek

Losse platen met tekst op keerzijde voor gebruik in houten verteltheater of kamishibai

Het zakboekje heeft het formaat van een postkaart en is in harmonicavorm gevouwen

Zakboekje in kinderhandjes

Dit bericht is geplaatst in Grote Boom is ziek, Nieuws en getagd , , .

REACTIES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Één Reactie

  1. Mary Mijnlieff
    Geplaatst op 5 augustus 2015 om 09:11 | Permalink

    “Grote boom is ziek” beveel ik regelmatig aan, ook aan leerkrachten. Prachtboek, mooie tekst met veel empathie! Het vervolg “Het afscheid van grote boom” een dierbaar kleinood voor elk kind na een groot verlies. Ik kijk uit naar je volgende boek. Mary Mijnilieff http://www.rouwverwerking-kinderen.nl